Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstmorgon av fredagstyp


strävandes och pustandes
uppför backen till jobbet

(önskar mig en skylift där)

såg jag likafullt

sol och dagg tävlade
i glittergräset
en björktrast flög iväg och
gömde en skatt

i mina ögon - ett stort torrt blad...

de spatserande skatorna
lyssnande uppmärksamt på
underjordisk verksamhet

den krispiga höstluften
bet lite

men spädde på
mina förväntningar

inför den kommande veckan
full av

s-e-m-e-s-t-e-r





Fri vers (Fri form) av Caprice! VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-01 22:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP