Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så var det dags igen, efter en veckas uppehåll... håhåjaja!




Höstdis i kroppen

 

Ack, jag är en stackars tok

dis i knoppen, snor i kranen

överallt, ja krok i krok

småbaciller stå på hanen

 

Dryga åren fem mig nu

elaktyper hava härjat

min lekamen lekplats ju

för "polyper" som besvärjat...

 

Då och då en liten paus

hava de mig dock förlänat

men jag kraxar hest "heraus!"

har dock ej till något tjänat

 

Ty förkylning är min eklut

året om de festa stort

virus och bacillers lektjut

vara ännu, ja alltfort...

 

 




Bunden vers (Rim) av Caprice! VIP
Läst 329 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-17 21:41



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
Vackraste

jag vandrar in i dina ord
och så ofta fylls jag av dans

nu är ju detta höstdis
både hosta och annat

med ens ser jag vita papperssvalor
vackervikta
dansa i ring

nej inte det
men varför inte

senapsfotbad är vidunderligt bra samt salviate att andas in kanske dricka
fläderte likaså



Tack för alla möten med dina ordslingor

Tack att Ljus och Värme Är Hos Dig

Själsöga
2010-10-19

  Carola Zettergren
Ettriga virusar och baciller försök att döda dem med piller dom snor iväg snabbare än en iller:)... Attans fint rimmat! Men du kan ju inte ha det sådär heller, du måste se till att stärka upp immunförsvaret på något vis!
2010-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP