Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett jävla öde


äpplet som föll från trädet men sedan ingenstans och långsamt ruttnade där det låg

stackars lilla Linnéa
blomman har vissnat, tillslut
av det äpple som en gång var
finns bara skrutten kvar




Fri vers av Tigerlilja|
Läst 301 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-10-18 04:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tigerlilja|
Tigerlilja|