Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till slut


till slut kommer det smälla högt
inbillar jag mig

planeter och meteorer kommer
fara omkring

tända stickor och juveler

som på nyårsafton
allt kommer bli ljust

en kakafoni av skönhet.

sedan tar det slut.




Fri vers av Fransisca Ferlin
Läst 332 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-19 20:52



Bookmark and Share


  Urban Dafteke
Fel.. jag vet.... 22 december.
Det datumet är ju Mayas domedag.
Också 2012.

Hur kunde jag?

Nåväl,
det kan vara försent alltsammans ändå.
Det har redan hänt.

Antikrist ankomst och världens undergång - enligt Superdave the wonderchemist 1997 och det har ju redan varit.
Han tog det magiska numret 1331 och ladde till 666 (the number of the beast) och fick 1997.
Varför är 1331 magiskt?

1331 är samma både fram- och baklänges
1331 visar olyckstalet 13 i båda riktningarna
1331 är 11 i kubik
1331 är fjärde raden i Pascals triangel:
1
1 1
1 2 1
1 3 3 1
1 4 6 4 1



Allt bara pajar.



´
2010-10-20

  Urban Dafteke
22 december 2012:
Kometnedslag - enligt Michael Drosnin, författare till boken "The Bible code"

Han har hittat ett gömt meddelande i Pentateuch (de fem första böckerna i Bibeln) som förutspår ett kometnedslag som utplånar allt liv på jorden.

Detta stödjer din text.

Kvar finns snart bara Jehovas Vittne
om vi ska kunna komma förbi allt detta.

Kan vi samlas i en grupp?



´
2010-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Fransisca Ferlin
Fransisca Ferlin