Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

when you're in pain




Baby you are so beautiful

Stapplar in i badrummet och känner
hur ångesten klättrar uppför strupen

Snart strömmar tårarna ohejdbart
och det blir svårt att se tandborsten

Jag tvättar bort snyftningarna men
möts av nya när jag tittar i spegeln

Baby you are so cute when you cry

Synen av mig själv blir för mycket
och jag vänder bort ansiktet i äckel

Det ser så vidrigt ut när ansiktet
är söndergråtet av smärta och sorg

Klamrar mig fast vid dörrkarmen
då det är det enda stöd jag har

Baby you are so cute when you hurt

Griper mig runt bröstet och sjunker
ner på knä för att det gör så jävla ont

Håller en hand för munnen för att
tysta de kvidanden jag inte kan hejda

Så jag ligger där som varje mmorgon och
försöker andas medan tankarna river i mig 

Baby you are so beautiful

when you are in pain




Fri vers av sockerspöket
Läst 197 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-10-19 22:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Smärtan blir extremt påtaglig här...mycket bra
2010-12-07
  > Nästa text
< Föregående

sockerspöket
sockerspöket