Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppbyggd & nerbruten - limerick

 

En omogen gosse från Moss
satt fast i beroendets tross
Han klarade spriten
men blev legobiten
Från klossen han kom inte loss




Bunden vers (Limerick) av Daniel_78 VIP
Läst 648 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-10-26 22:05



Bookmark and Share


  walborg
Jättekul med rim och meter som stämmer!!
2010-10-31

  Anton the poet
en sammanhängande text, med fina citat och sköna rim, bra jobbat!!
2010-10-26

  Jaramald VIP
Finurlig limerick!
Vill gärna läsa fler!
2010-10-26

  thyra
Finfin!
2010-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP