Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sluta att tro att ditt hjärta är helt!


Sluta fejka ditt leende,
Jag vet redan att dina tänder är vita

Sluta visa att du mår bra,
Jag vet redan att du har en vältränad kropp

Sluta tänka på andra jämt,
Jag evt redan att du är snäll

Jag vet att ditt hjärta är krossat
Så sluta tro att det är helt!!!




Fri vers av BaraEnFlicka
Läst 258 gånger
Publicerad 2005-11-29 14:00



Bookmark and Share


  Smultris
Att visa upp en attityd, bara för att den andre ska tro att man inte är berörd.... Känner igen det.
Både från mig själv och från andra.



(Du har lite stavfel i dina texter här och var... Vet inte om det är slarv eller om du bara har svårt att se det... Det är ju något du kan kika över lite extra innan du publicerar ;) )

Fortsätt att skriva, du är duktig :)
2005-11-29
  > Nästa text
< Föregående

BaraEnFlicka
BaraEnFlicka