Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske, HOPPAS!


Kanske är det över
Kanske det som länge hemsökt mig som ett spöke borta
Kanske är det du som räddat mig?
Kanske är det du som tar mig ifrån mörkret och visar mig ljuset igen.
Kanske
Jag tror det
Hoppas




Fri vers av BaraEnFlicka
Läst 294 gånger
Publicerad 2005-11-29 14:16



Bookmark and Share


    Alexander Andersson
Fin dikt, mycket bra skrivet.
2006-02-11
  > Nästa text
< Föregående

BaraEnFlicka
BaraEnFlicka