Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ARG! en kommentar ska det vara så svårt!

ARG
För att en kommentar ska vara så svår att ge?
Om överskriften fångade ditt intresse då måste nått varit intressant.
Varför den inte var dte sen?
Skrv o kommentera det!
Säg avd ni tycker
Vi hjälps åt för att alla ska bli bättre diktare!
Men i stället är vi ego o tänker jag ska vara bäst varfrör ska jag då ifrågasätta andras text6er. det har jag väl intetid med!

Bara dte jag ville sagt

En kommentar skadar inte baar hjäloer!




Fri vers av BaraEnFlicka
Läst 391 gånger
Publicerad 2005-11-29 15:36



Bookmark and Share


    äpple
håller med... bra eller dålig kritik spelar ingen roll, bara man får någon respons. känns oerhört frustrerande när ens texter bara verkar gå obemärkt förbi.
2005-12-07

    BrokenHearted
håller med dig.. som när man blir riktigt stolt över ngt eller bara vill ha kritik...så ser man att 100-något har läst och 1 kommenterat.. :(
2005-11-30

  Spader Dam
Haha
Vet inte riktigt om jag vågar kommentera den här ;)
Men det är bra, är inte alltid man vågar kommentera andras texter, men håller med dig. Man borde bli bättre på det!
2005-11-29

  Myy VIP
Jag tror att det kan bero på att det är så svårt att veta om skrivaren verkligen vill ha konstruktiv kritik.
Det är hemskt svårt att avgöra, så att istället för att skriva vad man tycker är det lätt att låta bli. Bara för att inte såra.
Jag tycker att det kan vara rent skadligt för skrivutvecklingen att få onyanserad och överdrivet possitiv kritik. Men det är ju bara vad jag tycker. En annan kanske behöver en kick för att komma loss, ur en svacka och då är översvallande lovord en bra medicin!
Problematiken är mångbottnad och jag tror att en bra början till lösning kan vara att fråga sig själv varför man skriver, och sedan jobba utifrån det.
2005-11-29

  Smultris
Jag förstår din frustration, tjejen... Håller med dig...
2005-11-29
  > Nästa text
< Föregående

BaraEnFlicka
BaraEnFlicka