Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och jag med...




Hjärnan är dum i bollen!

 

hostutmattad
somnade skalden i fåtöljen igår

istället för att beställa ny tid
på vårdcentralen

 

nu hostat mig igenom
halv arbetsdag

 

inte världens allra bästa
idé

 

ge mig en ny hjärna som fattar
nånting...

 

äh, förresten

 

 

byt ut hela mig!

 

men se till att även mitt nya jag
kan dikta...

 

hon får gärna vara några kilo lättare
också...

 

reservdelsmänniskolagret nästa!

 

var?

 

ta till höger därframme...

 

men jag har ju hjärtat
till vänster - alltid

 

det skiter väl jag i!

 

livet är fullt av dumma val...

 

men jag köpte i alla fall
ny honung nyss -

det är faktiskt inget nys

 

mot sånt hjälpte minsann
penicillinet!

 

strax slut på denna konstiga sak

men ännu konstigare är att du

 

läser den!

 

tidsputsväck kan tyvärr

ej återgäldas

 

önskar jag kunde säga "försvunnen!" om

envishostan

 

fy fan, är texten inte slut snart?

Jomenvisst!

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Caprice! VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-02 17:28



Bookmark and Share


  sockerspöket
Haha vilken småkul text!

Hoppas du blir av med hostan, kan jang och c-vitamin är kanon!
kramar
2010-11-03

  Carola Zettergren
Hosta dig iväg till doktorn nu , sähär kan det ju inte få fortsätta!:):)
2010-11-03

  ULJO
Bra medicin mot hosta är att läsa denna roliga text, kanske det hjälper.
2010-11-03

  Mats Henricson
Skojigt !
2010-11-02

  aol
lite igenkännande bra skriftat, ler tack för att du delar med dig
2010-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP