Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

önskad.




Nej.

jag är i stort sett ingenting

bara nåt litet att förunna dig
om aftonen.

bara en händelse bland många

jag har slutat att vara din läsning

ett hemtamt blickfång nog.
välvilad form under din nacke











Du säger att när jag ler vänder jorden sin bana och uppgår i alltet.





jag säger ingenting utan
ställer stillsamt sista fatet i diskstället
med dig runt min midja.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-02 18:56



Bookmark and Share


  Björne.H
Ett snyggt åskådliggörande av sinnliga känsloupplevelser som kan upplevas i en vanlig vardag. Slutet om diskstället visar att allt är konst och poesi om man kan se det.
Björne
2010-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP