Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varmt tack för sköna kommentarer! Orkar inte rensa inboxen just nu.




Clerihew om råge



Jag är icke otacksam

men i skaldens djupa låda

finns så många brev och belamrat slam

som ger klåda




Fri vers (Fri form) av Caprice! VIP
Läst 289 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-06 17:55



Bookmark and Share


  Connie
Det vet vi båda
att du har en riklig klåda
i din stora språklåda
Jag fyller min skräplåda
med mycken våda
får därför ekolåda
och texter knåda!
2010-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP