Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har det väldigt streesigt i mitt liv och pappa sa att jag måste ta tillbaka makten över mitt liv och då kom jag på denna. Skrev den 29/11-05


Stressen och makten

Stressar hit och dit
Stress överallt
Springer runt och yrar
Allt ska göras
Så fort som möjligt
Helst nu
Allt på en gång
Jag måste ta tillbaka makten
Makten över mitt liv




Fri vers av Cicki
Läst 471 gånger
Publicerad 2005-11-30 18:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cicki
Cicki