Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Låt mig dansa i dina drömmar …


SKYDDSÄNGEL

Jag älskar dig mer idag

efter så katastrofala möten
missförstånd, svårigheter
och minnas ditt rosiga ansikte
i lustens sken
i värmens eld

Jag älskar dig mer idag

när jag hör din röst
ryser, charmerande vag
och ändå hänsyn hjärta
vaknar upp ur sömnen
i bedövad dagar

Jag älskar dig mer idag

vaktar dig min angel
under vitt ljus, doftande vingar
och öppnas en blomma
som fortfarande gråter för dig
med sin parfym…


© Havsbris/2010




Fri vers av Havsbris
Läst 1147 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2010-11-11 19:57



Bookmark and Share


  aol
underbart,
2013-03-14

  Ronny Berk
underbar bild, underbar text,ja ! så öppnar sig blomman...
2011-11-12

  Linda CH VIP
Aj! Din text känns....så vacker så fin. Må din ängel skydda dig!
2011-04-09

    J. Herward
Passion som har förvandlats till medlidande kärlek, jag tror att den också är starkast utav dessa två.

Din dikt ger en känsla av stadga och lugn efter stormiga vatten

Applåd!
2011-03-07

  wildrose
Otroligt vackert!
2011-03-06

  Smurfeeeen
den skjuts rätt in i hjärtat!
Bra :)
2010-11-29

  Anna*
Smeksamt snyggt med förtröstan som känns!
2010-11-16

  Anna Nickolausson
som följsamma andetag följer den en vacker melodi
2010-11-14

  Patrik Orion Sten
Sällsam, vacker och härlig:) Fin rytm också i denna!
2010-11-12

  Mr Lindemann VIP
Jag stod på moln och min skyddsängel bredde ut sina vingar mot himmelen

där fanns det så sådana som du
2010-11-12

  Maria T
Vacker poesi
2010-11-12

  anits VIP
Mycket fina rader
2010-11-12

  Aisha VIP
...mycket vackert...

särskilt de sista två raderna....
2010-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Havsbris
Havsbris