Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längs med hjärtats slag.

Det är just där som jag
möter mitt
jag.

som en spegelbild i utmarken.

Runt mig gärdas skogen och jag vaknar
ett helt medvetande bort.

Inget steg framför mig
Inget steg bakom

bara nu.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-16 15:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
kalasordat!!
2010-11-18

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Underbart skaldat. =)
2010-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP