Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntar på katastrofen

Du lilla
Du är så fin
Det allra finaste

Du är så perfekt
Mitt ljus
Mitt eget
Kött och blod

Det blev
Som jag visste
Att det skulle bli

Du är
Som jag visste
Att du skulle vara
Du
Som valde livet

Och nu
Vet jag inte längre något
Nu
Väntar jag
På katastrofen




Fri vers av Mikaela Stigsdotter Larsson
Läst 285 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-20 16:36



Bookmark and Share


  Hawk
Ja, ingen lycka utan en viss oro...men den dagen den sorgen. Njut av lyckan här och nu!
2010-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Mikaela Stigsdotter Larsson