Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag la mig ner för att dö (men kunde inte sova)


salta sår

jag vill aldrig mer känna
doften av gräs

jag vill aldrig mer piskas
av haglande regn

jag vill aldrig mer blöda
ur blåslagna knän

jag vill aldrig mer krypa
i lera och dy

jag vill aldrig mer skrika
halsen torr

jag vill aldrig mer stekas
i gassande sol

jag vill aldrig mer
sätta mina dubbar mot marken

men jag måste
jag tror jag dör annars




Fri vers av Tigerlilja|
Läst 316 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-23 04:53



Bookmark and Share


  David Calvert
lyssnar på andreas grega, och tycker det passar bra till denna text. bra skrivet!
2010-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Tigerlilja|
Tigerlilja|