Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till L.P W Johansson/ Julklapp

Här där storhet minskar sig
till ett stilla jag vill vara
här där texten alltid föder sig
att om igen ta vara

här ska jag omfamna
tiden som har flutit
här ska jag minnas
rimmen som har gjutits

Här där himlar höjs
ska jag stanna vid
minnen som färdas fritt
genom ord till evig tid.




Bunden vers (Rim) av Yrre VIP
Läst 351 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-11-26 22:44



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Gillar detta.
2010-11-27

  L Patrik W Johansson VIP
Ja rimma kan du som alltid och rimmen har vi alltid haft gemensamt även om jag på senare tid bara haft ork med översättningar

en får tacka.....som geten sa

Be well,
LPWJ
2010-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP