Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varligt.




Belyst.

Din arm om min
skuldra.

En kind mot rodnadslöfte.

Stilla.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-12-09 20:01



Bookmark and Share


  Anders Perols
Vackert!
2010-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP