Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

december spann ett monster innanför dina revben.



det finns en vår
även om det är svårt att tro
det finns en vår
utan drömlösa nätter

jag håller hårt i livet
det är det enda jag har
en svindel
utan slut

det finns en vår
älskade då världen andas
där sömnlösa nätter
enbart är
en droppe av din puls
en fåra i din ögonvrå
ett slumrande minne
av vintern i din hand











Fri vers av Tove Meyer VIP
Läst 655 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2010-12-11 17:30



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Anande känsla smyger...mycket väl skrivet
2010-12-13

  J P
Underbar Morrisseyflirt!'
Njutbar läsning
2010-12-12

  Tini Tut
Fint tycker jag.
2010-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Tove Meyer
Tove Meyer VIP