Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärleken till någon är det vackraste som finns, att våga älska, våga ge, våga öppna sig är en gåva


Du Jag Vi







Du

Jag

Vi

Tillsammans formar vi
det paradis vi tror på

Du

Jag

Vi

Får våra stunder att flyga iväg
som en fjäril över ängen

Du

Jag

Vi

Möter dagen tillsammans
och lyssnar på den
ljuva musik som änglarna
spelar i kör

Du

Jag

Vi

Vet så väl att det vi
idag delar finns i djupet
av hjärtanen
Hungern driver oss
djupare in i passionen

Du

Jag

Vi

Låter alla de avundsjuka
bestar slå på djungeltrummorna
som hörs långa vägar

Du

Jag

Vi

Sätter på oss skygglappar
öronproppar, för att slippa
detta jagande efter hyenornas
skrik

Du

Jag

Vi

Möts om och om igen under nattens
bara himmel, så stjärnorna
kan se oss förenas i en underbar
sermoni

Du

Jag

Vi

Får tiden att stanna, som en tidlös saga
ditt leende får mig att le
ditt skratt får mig att skratta
dina vackra ord får mitt inre att växa och
våga, våga, våga

Du

Jag

Vi

Är här och nu

Du

Jag

Vi

Spränger murar

Du

Jag

Vi

Finns och så underbart är det




Fri vers av Filosofen2
Läst 365 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-12-15 12:12



Bookmark and Share


  Quasimodo
Ett härligt och fint uttryck för kärleken här, mycket just i det att våga älska, släppa taget och vara i den, det som gör det omöjliga möjligt!
2010-12-17

  aol
underbart fångar du kärleken, bra skriftat
2010-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2