Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om vi

På en krog i Malmö
EN blond hästsvans
Saxofonhänder
Mmmm
Saxofonmun
Eftertänksamhet

Och vi möttes
En stund

Sedan
Där i dansgolvets kaos
Och alkoholens yra
Tappade vi bort varandra

Och när lamporna tändes
Kom du förbi min plats
Rörde snabbt vid min hand
Sa; hej då
Och försvann
Innan jag hann
Reagera

För sent

Men vad hade hänt?
Vad hade hänt
Om jag hamnat i dina armar
Istället för i klorna
På det där fyllot
Jag till slut
Blev tvungen
Att klämma till nötterna på
För att få vara ifred

Vad hade hänt
Om vi bytt telefonnummer
Om du ringt mig
Om jag ringt dig
Om du
Om jag
Om vi

Hade det då blivit annorlunda
Hade du då
Kunnat rädda mig
Från det
Som sedan hände
?




Fri vers av Mikaela Stigsdotter Larsson
Läst 263 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-16 08:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mikaela Stigsdotter Larsson