Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Farligheter

Så mycket som skrämmer
Som aldrig varit skrämmande förut

Eld
Vatten

Låsta dörrar
Olåsta dörrar

Hundens tänder
Kattens klor
Hästens hovar

Tystnaden
Ensamheten

Livet

Döden

Livet

Döden




Fri vers av Mikaela Stigsdotter Larsson
Läst 312 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-16 08:50



Bookmark and Share


  Hawk
Känner igen känslan...några gånger om...
2010-12-16

  Anna*
Tänkvärd och full av känsla.
2010-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Mikaela Stigsdotter Larsson