Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Var tog du vägen? Du gled mig ur händerna Minns hur jag tog mina snabba promenader Ystad igenom


Ystad

Centrum med alla små
butiker
Att gå av tåget och promenera
från perongen fick mig att
inse hur
mycket jag behöver dig

Ystad du är en av mina
älskade städer
där har jag älskat, hatat,
gråtit,
fått min tatuering som
är ett hjärta med en pil
i

Ystad du är en stad med
passion, längtan,
glädje och en massa hjärtan i
luften

Jag längtar, jag längtar tillbaka till
dig stad, att få gå längs staden och strosa
runder.
Se på Mariagatan, ta bilen mot sandskogen
och gå.
Varför Ystad?
Varför gjorde du slut?

Du finns i mitt sinne, i min
närvaro, du har format mig
till en lugn
och glad människa.




Fri vers av Filosofen2
Läst 348 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-16 12:39



Bookmark and Share


  Lars E Jönsson
fin kärleksförklaring till din stad
2011-01-17

  aol
jag bor här trivs bra, bra skaldat om din stad
2010-12-16

  ULJO
Ystad är en liten trevlig stad och så har ni ju Kurt Walander.
2010-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2