Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vart ligger den?


Styrka

Kan själv,
vill,
behöver inte hjälp.

Jag kan stå på egna ben,
rak i ryggen,
med högburet huvud.

Jag kan klara mig själv för jag är stark.

Att be om hjälp är för svaga människor,
tårar är för små flickor.
Att klaga är för kvinnor,
män låter inte smärtan påverka dom.

Nej,
Stå i grupp,
stötta,
trösta varandra.
Hjälp,
den som behöver hjälp.

Du kanske kan stå på egna ben,
men jag vill stå bredvid dig,
jag vill hålla din hand.




Fri vers av Arro
Läst 221 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-16 18:25



Bookmark and Share


  Regular
något jag tror vi alla behöver lära oss
2010-12-17

  blaite
Gullig
2010-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Arro
Arro