Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skolan

Se mig inte, hör mig inte.
Ignorera min existens,
Låtsas inte om min närvaro.

Bry dig inte,
Vill inte höra dina lögner.
Orkar inte tro på ditt leende.
Är trött på falskheten som förgiftat vardagen.

Blir yr av avgaserna din mun utsöndrar.
Mår illa av dyngan du sprider.
Klarar inte av att ta emot din skit längre.
Jag är klar,
Du är färdig.




Fri vers av Arro
Läst 381 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-04-02 16:06



Bookmark and Share


    Eugene
Ilska, besvikelse, trötthet. Allt fångat.
2012-07-07

  Quasimodo
Känns som ett bra beslut och val för dig!
2012-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Arro
Arro