Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är jag skapad för att leva?

Be inte om hjälp,
du har inte förtjänat det.
Lid i tystnad,
för ingen vill höra din klagan,
ingen vill bry sig.

Du vill falla,
du vill gå sönder,
du orkar ju inte mer.
Allt är ju så jobbigt nu,
allt har ju gått fel.

Du vågar inte se världen,
vågar inte inse att du börjar bli gammal,
att ungdomen är slut.

Du blickar upp mot månen och inser att drömmen är över,
verkligheten tränger sig på och kväver dig.
Snart är också du en hjärndöd arbetare,
som livnär sig på rutiner och kaffe.

Din tid som hopplös romantiker,
värdelös drömmare,
den tiden är nu över,
välkommen till vuxenlivet.





Fri vers av Arro
Läst 385 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-04-19 22:03



Bookmark and Share


  Gryft
Grymt bra ,det är där man sitter och livnär sig på rutiner och kaffe!
En stor applåd från mig!
2012-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Arro
Arro