Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
arg som fan på korkade lärare som tror sig veta något om mitt liv.


Aggro

En slang som blir nertvingad till magsäcken,
reflexer stöter ifrån,
men där är den nu,
slangen som tvångsmatar mig med avgaser.

Smutsen som jag badar i,
vardagen som fläckar mitt sinne.

Och alla dessa satans leenden,
falska ansikten som kramar om dig.
De där perfekta idioterna som tror att de förstår,
som antar att de kan hjälpa.

De där vidriga människorna som bara vill dig väl,
de där skitiga varelserna som bara vill trösta.

Bull shit säger jag,
fuck off och låt mig vara.
Ni kan inte hjälpa mig,
ni kan ju inte ens hjälpa er själva.




Fri vers (Fri form) av Arro
Läst 410 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-14 13:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arro
Arro