Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt problemförhållande med datorn sedan 1984. © Erik Brickman 2010


Dödkött


Den satan som uppfann datorn

vet vilken djävel han födde på golvet

med sladdar som navelsträngar


Elektroniksjällös pixel

som slås in NU

charmfritt mörkt på snökallvitt


är inte för sinnet

är inte för brinnet

i en noga ut-tryckt ordavkomma


Blyerts, bläck på gulnat blad

och senor flexas

under huden till sannorden


I misstaget fingrar gör

på tangenter, ryms en hel galax

av tankeströmmar som glöms, dör


GE PENNAN

MELLAN FINGRARNA

OCH LIVET BESKRIVER SIG.




Fri vers av Arowana
Läst 341 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-12-18 21:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arowana
Arowana