Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek

Älskar
Älskar inte
Älskar

Mitt inre öppnar sig som en
blomma, mitt hjärta
slår hårt, så jag tror det
ska hoppa ur min kropp

Bubblande dansar alla
lyckokänslor inom mig,
blodet i mina vener rinner
snabbt och
adrenalinet får hela mig
att inte behöva sova,
äta, eller överhuvudtaget
andas.

Den sargade själen har många gånger
slagits sönder, men nu,
glömmer jag det onda.
och bara ler.






Fri vers av Filosofen2
Läst 448 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-12-21 09:38



Bookmark and Share


  aol
ja kärleken är den till slut som kommer att vara alenast rådande,
2013-09-08

  Lars E Jönsson
Aha, du är kär, härligt så dansa du vidare i känslostormen
2010-12-21

  Niclas Petersson VIP
Härligt. :)
2010-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2