Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
spindel, spindel


svarta änkan

sidentrådar med giftigt saliv
så bränner du våra liv

klibbigt nät, i var ondsketråd
förtjänar du en applåd

åtta ögon på på fyra barn
vi är fast i ditt klibbiga garn

svarta änkan, trygg i sitt nät
medan barnen i tysthet grät




Fri vers av Tigerlilja|
Läst 295 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-23 06:08



Bookmark and Share


  blåljus
Sjukligt Bra!
2011-01-01

  PPQ
wow det är första gången som jag läser dig men inte den sista god jul på dig
2010-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Tigerlilja|
Tigerlilja|