Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Musan har uppenbarligen redan tagit en hutt - skål!




Visst ska det väl...?

 

Ja, visst ska det eldsprakas
på midsommarafton

och groddansas
på nyårsafton

skickas raketer mot skyn
på pingstafton

och läsas goda böcker
(stundom mindre goda)

varje afton

 

men

 

skaldas dygnet runt

 

 

 

Skål för ett riktigt Gott Nytt År! (hur du än gör...)

 


::: )>--I  
I--<( :::  (för vänsterhänta)

 



 

 




Fri vers av Caprice! VIP
Läst 564 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-12-31 14:10



Bookmark and Share


  Berit Robin Lagerholm VIP
Gott Nytt År på dig och God fortsättning
2011-01-01

  Maria Thunholm
Lève ton verre et on va trinquer...

à nous ! à l'année prochaine !
2010-12-31

  Maria Thunholm
Meilleurs Voeux ! Bonne Année !
2010-12-31

    papillon
Skål på dig, du och gott nytt år - när det kommer till sådant hantverk som att dricka sprattelvatten använder jag bägge händer lika bra
2010-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP