Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sårbar...

Sprider falska leenden, som jag tar åt mig

Säger onödiga saker, som får mig att känna mig speciell

Vill du leka?

Gör det då inte med mig

För jag tål inga lekar






(Jag är för sårbar...)




Fri vers av BaraEnFlicka
Läst 388 gånger
Publicerad 2005-12-07 10:51



Bookmark and Share


  Semir
Känslan av försiktighet är lätt att känna när man läser, fint!
2006-04-04

    BrokenHearted
gör ont att läsa - argt och mycket bra beskrivet..
låt ingen leka tjejen!
2005-12-10

  Propella
Ömtålig text, otroligt fint framställd.
2005-12-07
  > Nästa text
< Föregående

BaraEnFlicka
BaraEnFlicka