Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

minnenas narr



Årstiden ger sej till känna
jag känner åter, vad jag då kände
skrattar
gråter
njuter
återupplever
bland minnen gräver
Men detta år
är det förgäves

Vad är jag ?
jo, en minnenas narr
snurra mej, snurra!

Jag låter mej alltid dras med

Jag lever nu och här
men mitt bränsle ofta är
det som var
Trots att det är förgäves

Minnenas narr, se i din kalender!
Nionde december
Igen ett minne!
Snurra mej, snurra!

låt mej bli hög på ditt minne!




Fri vers av Virgo Cinnamon
Läst 333 gånger
Publicerad 2005-12-07 20:52



Bookmark and Share


  Propella
Jag blev yr av den här. Den innehåller så mycket, och det känns som om det är jag som blir snurrad. Helt enkelt; riktigt jäkla bra.
2005-12-08

  Ola Rydberg
bra och lustig samtidigt lite udda
det gillar jag
2005-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Virgo Cinnamon
Virgo Cinnamon