Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kontrollbehov

Alltså
Kontrollbehov betyder inte att jag har stort behov av att ha kontroll

Kontrollbehov = det finns ett stort behov av att det är jag som har kontroll.




Fri vers av Mikaela Stigsdotter Larsson
Läst 285 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-01-10 07:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mikaela Stigsdotter Larsson