Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blunda

Blunda och låt mig
få kittla dig med en
fjäder under näsan.

Fortsätt blunda, känn mina
fingertoppar snudda över
dina kindben

Fortsätt blunda, känn hur mina
läppar nåt dina läppar, för
att sen
leka runt din mun.

Fortsätt blunda, så formar
jag ditt hår till ett riktigt
burr, av massagen

Nu kan du öppna ögonen
och se att jag blundar.




Fri vers av Filosofen2
Läst 200 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-11 12:36



Bookmark and Share


  Anna*
Underbart skön text!
2011-01-13

    ej medlem längre
Najs
2011-01-11

  PPQ
så kärleksfull
2011-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2