Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BRYGGAN


Martin Luther King,
kommer ni ihåg?
”Jag har en dröm…”

En dröm har också jag:
tänk att komma på en metod,
en metod att förena mänskligheten!

En brygga byggd över alla religioner,
en bro överbryggande kulturyttringar och tro.
En dröm, en dröm…

Tänk att till slut kunna förena
alla människor i samfälld önskan:
”Fred och förening på vår jord”!




Fri vers av Nils Sondefors
Läst 298 gånger
Publicerad 2005-12-08 10:58



Bookmark and Share


  Propella
Väldigt bra, Nils! Jag tycker om innebörden, men du har också ett enormt språkbruk, och skapat ett format som gör orden rättvisa.
2005-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Nils Sondefors
Nils Sondefors