Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MÄNSKLIGHET…


Jag älskar människan
människan med sina brister
människan som trots allt är människa
fastän ibland också omänsklig, visst?

Jag älskar människan
trots hennes brister, svaghet och svek.
Människan ändå är till större delen god?
om dock det finns djävlar mitt ibland oss.

Jag älskar människan,
på gott och ont.
Ja, jag älskar människan…




Fri vers av Nils Sondefors
Läst 270 gånger
Publicerad 2005-12-08 13:14



Bookmark and Share


  Nils Sondefors
Hej Ludwig!

Jo det är ju möjligt...
(Fast jag hade helt enkelt orden "du skall älska dín nästa..." framför mina ögon när jag skrev.)

Tack för dina kommentarer och tankar!

Nisse
2005-12-09

  karenina VIP
sanna starka ord om dig och mig, ja om oss allihopa... ord av uppriktighet. att erkänna och att älska trots fel och brister, kanske egentligen en självklarhet, men det är stort!
2005-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Nils Sondefors
Nils Sondefors