Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ser er

Ni skrattar,
ger varandra blickar som vrålar kärlek.
Snällt och mysigt,
underbart förförande.

Du blundar för det,
vägrar se att det kan vara något mer,
än bara vänskap.

Jag ser hur du vill ha honom,
och hur han kräver dig.

Men ni blundar.
För det underbara.




Fri vers av Arro
Läst 254 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-01-13 19:38



Bookmark and Share


  Nina Nightwish VIP
Sorgligt.. Får mig att tänka på min ena son, som är blind just nu..
2011-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Arro
Arro