Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ingen har koll över tiden,den du älskar kan tas ifrån dig vilken sekund som helst.Så glöm aldrig att säga vad du känner för en person.


Försent


Många säger att man bara vet
när man har mött den ”rätta”
Den som får en att sväva på rosa moln
och att le och skratta
Den som får en att känna glädje

Men tänk om man upptäcker det försent?
man hinner inte säga det till honom,allt går så Snabbt
Så snabbt att du själv inte hinner med
han säger en sak och du en annan...
Ni säger till varandra hur mycket ni
älskar varandra
Men DU,du säger inte det du verkligen känner
du säger inte det ”starka”
Att din kärlek till honom är Äkta

Men du trodde inte att han skulle
tas ifrån dig,
Inte så fort
Inte på en sekund
Du trodde att du skulle hinna...
Hinna säga vad du verkligen känner

Men nu
Nu är det Försent
FÖRSENT
Nu kan du inte säga det

Han är borta
han har tagits ifrån Dig
Som när du känner en vind-för en sekund
Så fort har han ryckts bort.




Fri vers av Manal
Läst 359 gånger
Publicerad 2004-07-12 23:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal