Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bara så jävla förbannad och ledsen




En dag för sent

Så hur känns det idag?

 

Med ett huvud
som dunkar ont
och ögon som
är blodsprängda

 

Hur känns det nu?

 

När du inte minns
hur du skämde ut
dig själv och hur
vi blev tvugna
att skratta bort
ditt eget obehag

Vad är vitsen med
att drabba omgivningen
med ditt sluddrande tal
och ständiga vinglande

 Varför låtsas som
att allt är så jävla
bra när vi ändå ser
hur fruktansvärt
fel det är egentligen

 

Ja hur känns det egentligen?

 

Att se hur alla
viker undan för
den unkna odören
av att du inte
längre bryr dig

Tycker du verkligen
att det är värt
att slippa undan
för en sketen stund

Bara för att sedan
låtsas som att
det inte alls blev
katastrof av allt

 

Ja så säg nu hur det känns

 

Att supa bort
verkligheten och
alla hjärnceller
för att leva ett
jävla låtsasliv i

 

 

 

Ditt eget alkohol helvete

 




Fri vers av sockerspöket
Läst 233 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-01-15 00:00



Bookmark and Share


  Diffusiaria
Väl formulerat, bra.
2011-01-17

    ej medlem längre
mycket bra fångat i från den andra sidan
2011-01-17

  stella
Ja om de bara inte gjorde omgivningens liv till ett helvete oxå...Det lättar lite att skriva-själv kan jag bli rätt morbid, haha.
2011-01-15

  Julio VIP
Känner igen detta så mycket
Har själv gått igenom de här genom barndomen

Mycket bra skrivet
2011-01-15

  ett krossat lejon
för sant för att man ska tro på det. strålande text om något så dunkelt. :)
2011-01-15

    ej medlem längre
Åh jävlar vad den kändes. Min pappa är alkoholist, jag vet hur det känns.
2011-01-15

    AA VIP
Precis alkoholen har konsekvenser. Lever sitt eget liv tar inte hänsyn till andra. // AA
2011-01-15

    tehdog
inte en vokal som inte känns igen: du fångar alla moment som skammen bygger kring.

alkohol: sveriges folksjukdom.
var förbannad, var ledsen: var stark.
2011-01-15
  > Nästa text
< Föregående

sockerspöket
sockerspöket