Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du finns hos mej

 

 

På väg hem i mörkret

Hör jag bara mina egna steg

och din röst






Fri vers av Virgo Cinnamon
Läst 300 gånger
Publicerad 2005-12-08 19:52



Bookmark and Share


  S.C.
Fan jag gillar verkligen hur du får fram det där.. lyckas få alla tankarna som snurrar i huvudet efter en händelserik upplevelse så bra beskrivet. Nice jao!
2005-12-09

  Propella
Ja otroligt vacker liten text!
2005-12-09

  Ola Rydberg
mycket fin !
2005-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Virgo Cinnamon
Virgo Cinnamon