Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Afrodite

Män som står i kö

frustar

hungrar

vill se denna

fagra


kvinna. Kyssar leker

alla vill de fylla

hennes kropp med olja.

Glänsa, skina medan

kraftiga manshänder fångar

hennes nakna späda

kropp.

Om de inte vill fylla henne

med sin mandom, följer

döden de......






Fri vers av Filosofen2
Läst 295 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-17 19:37



Bookmark and Share


  blaite
Klockrent slut
2011-01-17

    ej medlem längre
Wow, slutet var ju verkligen..oväntad, men skarp och lustfylld på sitt sätt

Undrar vad som inspirerat denna text *ler*
2011-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2