Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försökt

 

Älskling jag har ropat på dig

nu i flera dagar.

Har du inte hört mig?

 

Har du verkligen inte hört mig?,

jag som har väckt alla människor

och bett dem att hämta hem dig.

 

Älskling jag som har varit uppe om nätterna

och frågat stjärnorna

efter dig.

Men ingen ger mig något svar.

 

Älskling jag som har öppnat mitt hjärta

och försökt att nå ditt.

För jag behöver säga dig

att jag saknar dig.

 




Fri vers av Manal
Läst 410 gånger
Publicerad 2005-12-09 00:44



Bookmark and Share


  Jessica Ebbesson
Innerligt vackert skrivet!
Jag kan känna desperationen.
2005-12-09

  Smultris
säg det bara... rakt ut i luften... denne person kommer att känna det....

Du skriver så det svider i mig... vemodigt vackert, vännen...
2005-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal