Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vinflaska och två glas

En vinflaska lika tom
som glasen.
Två muntra själar
pratar och glammar.

Värmeljusen skapar egna
skuggor på bordet
och Monica Zetterlund
sjunger
Sakta vi gå genom stan.

Tystnaden lägger sig då
du bjuder upp.
Stilla följer vi musikens
ton.

Plötsligt låter du handen
nå kinden, för att följa
mina konturer i ansiktet,
innan du låter dina
läppar pussa pannan,
kindbenen, hakan.
Till slut når du munnen.

Kyssen är djup och hungrig.
Aldrig kunde jag ana
att just den kyssen ska
ta allt förstånd för mig...
Virvelvinden tar oss.
Kan vinets berusning låta
oss virra så in i passionen
lustar, eller....

Musiken tystnar....
Skuggorna tar mer och mer
plats, ingen får någonsinn
vara med om det vi just
nu har.
Hjärtat slår hårt, pulsen,
adrenalinet spinner så
hela kroppen hamnar
i trans.

Tiden rinner iväg.
Jag ställer mig i fönstret
och ler...
Ute går lite vackra människor,
klackar slår i
asfalten.
Din nakna bringa trycker
sig mot min nakna rygg,
eftersom toppen är
skuren så.
Känner hettan mot nacken
innan du låter läpparna
kyssa och smeka ner
över ryggslutet.
Fingertoppar nuddar
fjäderlätt, så rysningar
får hela mig att
inte kunna stanna
kvar...

Som siden fallit från taket,
lika blank är jag,
som dun skulle täcka min kropp
formar du om mig.
Skulpterar och målar tunna
drag.
Mina bröst, mage och navel
behandlas av dina
läppar.

Likt havets vilda dans fångar
du upp sältan tills du når en
våg som sköljer över mig och
lyfter upp mig i en båge.


Vilt och samtidigt sammetslent
följer vi varann. fångar upp alla
dofter och
lekar tills
kärlekens vals sammspelar.




Fri vers av Filosofen2
Läst 462 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-01-18 09:45



Bookmark and Share


  mickech
WOW!!
2011-03-15

  Linda CH VIP
Kärleksfullt och erotiskt. Himla bra!
2011-01-20

  Päronsplitt
Underbar kärlekserotik....här bygger du verkligen upp ett vackert smakfullt och häftigt scenario. Imponerande bra!
2011-01-18

  Julio VIP
Riktigt riktigt bra
2011-01-18

  Peter Olausson VIP
läcker, suggestiv, drömsk, innerlig...ser filmen framför mig
2011-01-18

  VampyrÄngel
Underbart!
Speciellt
"Aldrig kunde jag ana
att just den kyssen ska
ta allt förstånd för mig...".
Haha det är en så bra beskrivning!
2011-01-18

  blaite
Underbart bildspel
2011-01-18

  aol
s passionerat sensuellt, suveränt skaldat vännen
2011-01-18

  stella
Härligt sensuellt!
2011-01-18

    ej medlem längre
Inspirerande...mäkta inspirerande
2011-01-18

  Lars E Jönsson
Du är sagolikt bra på att berätta en historia.
2011-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2