Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FRESTELSE


Du går där i kortkort
klart att du påverkar mig!
du går där, jag blir het på dig.

Du går där så lättklädd
din vackra kropp upphettar mig!
det är klart att den gör.

Vad tror du då kvinna
tror du på en icke-reaktion?
när du går där, i kortkort…




Fri vers av Nils Sondefors
Läst 286 gånger
Publicerad 2005-12-09 12:40



Bookmark and Share


  Nils Sondefors
Tack Richard!

Nisse
2005-12-09

    Richard
Bra dikter. Inte bara den här. :)
2005-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Nils Sondefors
Nils Sondefors