Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sol och måne

Jag är sol och du är måne,
jag är dag och du är natt
trots det faller våra bitar
ihop och bildar ett pussel.

Jag är jorden du låter ditt
regn falla över, sår de frön
du låter gro.
Vind och vatten berikar
mig, utvecklar mina styrkor,
så kraften exploderar och
skapar liv.

Sol och måne möts där dagen
tar slut och natten tar över, de ler
och förenas i ett stjärnklart
himlavalv.

Havets stormande vågor, kastas över
klipporna i en vild romantisk
kärleksakt, lämnar kvar skummet
tills nästa våg kraftfullt återvänder.

Jag är klippan, du klättrar upp för, omfamnar
och bestiger. Med dina bara händer
och trollspö skapas en magiska
känsla då kärleken spirar och
skapar harmoni.

Ljuvliga stämmor fyller oss med underbara
toner, änglarna formar en ring på himlavalvet
då harporna spelas av syrsor, så kärleksört
väcks till liv och öppnar
porten till paradiset, där dofter fyller våra sinnen
med passion.

Dag som natt spelas mina drömmar upp av
den prins jag mött i drömmars land.
Om och om igen formas jag till en prunkande
blomma då kärlek ömt viskas i örat mitt.




Fri vers av Filosofen2
Läst 300 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-22 20:58



Bookmark and Share


  SandraEriksson
Jättebra :) Kram
2011-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2