Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina rum i det hjärta jag öppnar

I mitt djupa hjärta gömms många rum,
små som stora beroende på
vad de är.

I mitt djupa hjärta äger även plats för
alla ärr som getts.

Tårar läker ut och skapar lugn.
glädje öppnar för nya dörrar.

Mitt djupa hjärta viskar
ord jag ej visste fanns,
känslor och bildar en
ljuv känsla...




Fri vers av Filosofen2
Läst 318 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-23 14:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2