Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dag då jag går ut

Mitt bruna hår med slingor
är uppsatt i en knut,
mitt nakna ansikte, hals
och armar framhävs.

Mitt bruna linne med tunna
axelband, vars ena glider
ner på överarmen med
bhbandet i svart.

Jeansen är sletna, fransar
syns nere vid fötterna, men
jag trivs...

Naglarna håller på att växa ut,
då jag målar de i rött, sätter
en liten söt figur på alla'
naglar så ler jag.

Läppstift skiftar i olika
färger beroende på vilket
humör.
Mina ögon är gröna
så jag målar mig med
brun och ljus. Ibland
kommer svart skugga
så ögonlockan syns riktigt.
Maskaran och kajalen
framhäver ögonens form.

Sen tittar jag mig i spegeln som
trollat bort den trötta och smärtfyllda
kvinna mot en riktig snygging..
Ler mot spegelbilden, flirtar
och säger:
" Är jag snygg?"
Rösten är hes, just som jag säger det och
då flinar jag uppspelt, sen går jag ut...

Känslan att vara snygg, får mina läppar att le,
känslan att finna styrka i mig själv
växer då andra ute inte kan låta bli att titta.
Jag ler och studerar deras bakdel...

Eftersom jag sätter på mig parfym
som heter "Kvinnokroppen" går jag runt med
en feminin doft, som fångas upp
av de jag går förbi...

Känner jag äger stan, äger trottoaren jag
går på, så jag sträcker på mig och ler.




Fri vers av Filosofen2
Läst 287 gånger
Publicerad 2011-01-25 17:56



Bookmark and Share


  SandraEriksson
Jag ler av att läsa denna :)
2011-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2