Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mys i mitt hem

Hjärtslinga hänger i lamptuben, som hänger i ena hörnet i mitt storarum. skenet är rosarött och kan upplevas erotiskt. Jag köpte de bara för jag kände mitt inre behövde lysas upp av just dessa hjärtan.

Torkade blodröda rosor pryder storarummets vägg och en bukett jag fick då jag fyllde år står i en genomskinlig vas. På golvet intill havstavlorna står en avlång genomskinlig vas med torkade höstblommor och vass innan kylan tog allt. Värmeljusen fyller upp lampornas plats, på det viset får jag mysbelysning.




Fri vers av Filosofen2
Läst 158 gånger
Publicerad 2011-01-25 18:25



Bookmark and Share


  SandraEriksson
Jättebra. :)
2011-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2